Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizisindeki macerası kısa süren Gökçe Akyıldız’dan çok konuşulacak pozlar!..

Elkızı dizisindeki macerası kısa süren Gökçe Akyıldız’dan çok konuşulacak pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –2015 ile 2018 yılları arasında yayınlanan ve o dönem çok ses getiren Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı ‘Songül’ karakteriyle çok sevilen oyuncu Gökçe Akyıldız uzun süredir ara verdiği setlere Fox TV’nin Elkızı dizisi ile dönmüştü ancak Elkızı geçtiğimiz haftalarda final yaptı.

Gökçe Akyıldız Elkızı’nda kısa süre rol almış olsada kendisini özleyen hayranları için güzel bir başlangıç yaptı. Öte yandan oyuncunun yıllar içerisindeki değişimi de gözlerden kaçmadı.

2000’li yıllardan itibaren pek çok yapımda rol alan Gökçe Akyıldız Fatih Harbiye isimli dizideki ‘Aslı’ karakterinin yanı sıra Medcezir’de ‘Zeynep’ olarak ekranlara geldi. Oyuncuyu akıllara yazan proje ise Kırgın Çiçekler oldu. Gökçe Akyıldız, evlilik ve annelik derken uzunca bir süre dizi setlerinden uzakta kalmıştı.

All Dergisi’nin Şubat sayısı için objektif karşısına geçen oyuncunun değişimi de dikkat çekti. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren Gökçe Akyıldız için dergide şu ifadeler kullanıldı; “Aslında o, küçük yaştan itibaren sahne ışıkları altında. Mutlu bir çocukluk, sevgiyle örülü bir aile ve şansın yaver gittiği bir hikayede sakin, sessiz ilerlemeyi tercih eden Gökçe Akyıldız, son günlerdeki yükselişiyle ise kendi aksiyon filmini çekiyor.”

Elkızı dizisindeki macerası kısa süren Gökçe Akyıldız'dan çok konuşulacak pozlar!.. 8

Oyuncu dergide yayınlanan pozlarını instagram hesabından da paylaştı ve hayranlarından güzel geri dönüşler aldı. Gökçe Akyıldız’ın kadrosuna sonradan dahil olduğu Elkızı dizisindeki macerası kısa sürdü ancak oyuncu, TRT’nin dijital platformu için çekilecek olan İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan Akif dizisinde de rol alıyor.

Oyuncu dizide, ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un büyük kızı ‘Cemile’ olarak izleyici karşısına çıkacak. ‘Cemile’, Gökçe Akyıldız’ın daha önce de pek çok kez canlandırdığı gibi güçlü bir kadın karakter olarak öne çıkıyor.

Elkızı dizisindeki macerası kısa süren Gökçe Akyıldız'dan çok konuşulacak pozlar!.. 9

Akif’te, Mehmet Akif Ersoy’u usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandıracak. Ünlü şairin eşi ‘İsmet ‘olarak ise Özge Borak’ı izleyeceksiniz.