Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesin aklında bu soru var! Can Yaman’ın yeni projesindeki dünyaca ünlü kadın oyuncu partneri kim olacak?

Herkesin aklında bu soru var! Can Yaman’ın yeni projesindeki dünyaca ünlü kadın oyuncu partneri kim olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ağustos ayında Türkiye’yi büyük bir heyecan bekliyor. Dünyanın en büyük dijital platformlarından biri olan Disney Plus, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Hem de Türkiye’nin en popüler oyuncularıyla… Anlaşma imzaladığı ilk isimlerden biri olan Can Yaman’ın kadın partnerinin kim olacağı ise çok merak ediliyor.

Ağustos ayında Türkiye’deki yayına başlamayı planlayan Disney Plus’ın ilk anlaştığı oyuncular Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu olmuştu. İki oyuncu Kaçış dizisi için çekimlerini Gaziantep’te sürdürüyor.

Kanal ardından yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli ile anlaştı. İynemli, Lanistar Medya’nın Disney Plus için çekeceği dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak. Dizi, Cumhuriyet’in 100. yılında yani 2023’te yayınlanacağından henüz çekimlerine başlanmadı.

Herkesin aklında bu soru var! Can Yaman’ın yeni projesindeki dünyaca ünlü kadın oyuncu partneri kim olacak? 7

Disney Plus’ın üçüncü bombası ise Can Yaman oldu. Bir yıldır İtalya’da yaşayan ve bir dizinin yanı sıra birçok reklam filminde rol alan yakışıklı oyuncu çok yakında Disney Plus için çekilecek yeni dizisi için Türkiye’ye gelecek.

Ay Yapım’ın çekeceği dizinin en büyük bombası ise Can Yaman’a dünyaca ünlü bir kadın oyuncunun eşlik edecek olması. Bu isim belirlendi mi henüz belli değil. Eğer belirlendiyse de bir sır gibi saklanıyor. Ancak herkes bu ismin kim olduğunu merak ediyor.

Daha önce ortaya atılan iddialarda Can Yaman’ın bu dizide Demet Özdemir’le birlikte oynamak istediği belirtilmişti. Hatta yine iddiaya göre yapım şirketi iki oyuncuyu bir yemekte bir araya getirmeyi planlıyordu. Ancak bu iddianın devamı gelmedi. Bir başka iddiada da Yaman’ın Hande Erçel’le partner olacağı söyleniyordu ancak bunun da aslı çıkmadı.