Ana sayfa Sosyal Medya Dizi talihsizi Sevda Erginci yeni bir deneyime kendini hazırlıyor!

Dizi talihsizi Sevda Erginci yeni bir deneyime kendini hazırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci, uzun yıllardır ekranlarda yer alan ve başarılı performansları ile de geniş bir hayran kitlesine sahip oyuncular arasında bulunuyor. Erginci’nin son dönemdeki dizi talihsizliği ise sektörde birçok kişinin başına gelen bir şey.

Elkızı isimli dizisinin reyting nedeniyle kısa süre ekranda kalmasının ardından, 10 yıllık kariyerinde bir ilki gerçekleştiren oyuncu, yaz döneminde romantik komedi hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıktı. Sevda Erginci, Seni Kalbime Sakladım isimli dizide yer almaktan çok memnundu. Hem ekip olarak hem de hikaye olarak dizide bulunmaktan memnun olduğunu röportajlarında ifade eden oyuncu, 7. bölümde gelen erken final ile de büyük bir şanssızlık daha yaşadı.

Elkızı isimli dizisinin ardından 1 yıl içinde ikinci dizisi de reyting nedeniyle yayından kaldırılan oyuncu için bu durum büyük bir talihsizlik olarak değerlendiriliyor. İlk kez kendisini dramdan farklı daha rahat ve eğlenceli bir hikayenin içinde bulan oyuncunun, mutlu günleri ne yazık ki kısa sürdü. Dizinin finalinin ardından yaşananları anlayamadığını ifade ederek, sitemde bulunan oyuncu, reyting nedeniyle biten dizilerin sektörün bir gerçeği olduğunu da kabul ediyor.

Dizi talihsizi Sevda Erginci yeni bir deneyime kendini hazırlıyor! 31

Sevda Erginci, enerjisinden ve azminden bir şey kaybetmedi. 10 yıllık süreç oyuncuya büyük deneyimler sağladı ve artık mesleğinde attığı adımların farkında. Yeni sezonda da kendisine yeni teklifler gelmesi ile değerlendirme sürecinin içine giren oyuncunun, yakında yeni bir proje ile gündeme gelmesi de bekleniyor.

Basına yansıyan haberlere bakılırsa oyuncuya yapılan teklifler arasında Koridor isimli yeni bir televizyon dizisi de var. Mert Turak, Edip Tepeli ve Uğur Güneş isimlerinin de geçtiği yeni dizi projesi için Sevda Erginci’nin adı da kadın başrol olarak tarif ediliyor.

Ünlü oyuncu bu projeyi kabul edecek mi bilinmez ama, yeniden kendisine dram rollerinin gözüktüğünü söyleyebiliriz. Romantik komedi ve eğlenceli yapımlarda yer almayı çok arzu etmesine rağmen, Sevda Erginci bugüne kadar hep dram projeleriyle akıllara yazıldı.

Oyuncunun yeni sezonda da yine bir dram dizisiyle ekranda olması normal kabul edilecektir. Seni Kalbime Sakladım dizisi ise bu zorlu yolculukta genç oyuncu adına kısa bir farklı deneyim fırsatı olarak kalacak gibi gözüküyor.