Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisinin reytingleri finalin kaçınılmaz olduğunu anlatıyor!

Elkızı dizisinin reytingleri finalin kaçınılmaz olduğunu anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Elkızı dizisi, 11. bölümü ile pazar akşamı ekrana geldi. Daha önce 10 bölümü cumartesi akşamları yayınlanan dizi ortalamalara yakın bir reyting alabiliyordu. Ancak gün değişikliği diziye yaramadı.

13. bölümde final yapacağına yönelik beklenti bulunsa bile Elkızı dizisinin yeni gününde iyi sonuçlar almasının ömrünü uzatabileceği değerlendirmeleri de yapıldı. Fakat dizinin reytingleri bir hayli düştü. Teşkilat ve Yargı isimli iki güçlü dizinin karşısında Elkızı’nın da daha öncekilere oranla çok düşük reytingler aldığını görüyoruz.

Tüm kişiler kategorisinde 13. sırada yer alan dizi, AB’de günü 15. olarak tamamladı ve ABC1’de de 16.’lık elde etti. Dizinin bu düşük performansı artık final ihtimalinin daha da güçlendirdi. Fox TV resmi bir açıklama yapmadı ama 13. bölümün final olacağı iddiaları haberlere konu oldu.

Elkızı dizisinin reytingleri finalin kaçınılmaz olduğunu anlatıyor! 7

Dizinin bu düşük reytinglerle devam etmesi Fox TV’nin bugüne kadar sürdürdüğü politikaya aykırı bir durum. Kanal yönetiminin Maske Kimsin Sen yarışmasını Cumartesi akşamlarına alması ve Elkızı’nı pazar gününe çekmesi de mantıksız bir adım oldu. Çünkü, Maske Kimsin Sen yarışması son bölümüyle Elkızı’nın elde edebildiği reytinglerin bile altında sonuçlar getirdi.

Bu durum da gösteriyor ki, eğer Maske Kimsin Sen yarışması pazar akşamları yayınlansa ve Elkızı’nın günü değiştirilmese çok daha iyi reytingler elde edilebilirdi.

Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı.