Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 1 Nisan Perşembe 149. bölüm fragmanı izle

Emanet 1 Nisan Perşembe 149. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal 7 ekranında parlayan dizilerden olan Emanet, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da güçlü hikaye performansı ile izleyicileri kendisine çekmeye devam ediyor.Ana akım televizyon kanallarındaki dizileri bile geçebilen tüm kişiler kategorisindeki iyi reytingleri ile dikkat çeken dizinin her bölümü büyük heyecana sahne oluyor.

Kanal 7 izleyicilerinin artık vazgeçilmezi olan Emanet, 7 Eylül’de başladığından bugüne büyük bir yol aldı. Dizinin hikayesi sevildi, oyuncular kendilerini gösterdi ve başarılarıyla da alkışı hak etti. Dizinin bugün yayınlanan 148. bölümünde ise Yaman’a büyük bir şok vardı. Yusuf için Seher ve Yaman bir süredir bir araya gelmiş ve el ele vererek sorunları çözmeye çaba harcıyor. İkilinin bu süreçte yakınlaşmaları da izleyicileri mutlu ediyor. Emanet dizisinin 149. yeni bölümünde neler yaşanacağını da merak eden hayranlar 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölüm fragmanını bekliyor. Fragman yayınlandı, aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Bugün yayınlanan bölüme geri dönersek, yaşananlar ile ilgili bazı detayları paylaşalım. Emanet’te dedektif Seher’in gizli çekilmiş fotoğraflarını Yaman’a verir.

Dedektifin gönderdiği fotoğrafla neye uğradığını şaşıran Yaman, Seher’le ilgili gerçeği öğrenmek zorundadır. İşte Emanet dizisinin 148. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.