Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine ve başrol Hilal Altınbilek’e ödül geldi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine ve başrol Hilal Altınbilek’e ödül geldi!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, 3. sezonuyla atv ekranında reyting rekorları kıran ‘Bir Zamanlar Çukurova’ Gossipmag Business tarafından düzenlenen gecede başarısını bir kez daha ödüllerle taçlandırdı.

Gossipmag Business Dergisi tarafından 31 Mart Çarşamba akşamı Çırağan Sarayı’nda bu yıl ilki düzenlenen ödül gecesinde iş dünyasının önemli isimleri ve sanat camiasının ünlü simaları bir araya geldi. Yılın en iyilerinin belirlendiği gecede ‘Bir Zamanlar Çukurova’, ‘En İyi Drama Dizisi’ ödülünü alırken, dizide ‘Züleyha’ karakterine hayat veren Hilal Altınbilek ise ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ ödülünün sahibi oldu.

89 HAFTA SÜREN BAŞARIYA 36’NCI ÖDÜL GELDİ!

atv ekranında yayınlandığı ilk günden beri zirveden inmeyen, perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ilk sezonundan itibaren pek çok prestijli ödülün sahibi oldu. ‘Bir Zamanlar Çukurova’, en iyi dizi dalındaki yedinci ödülünü, Hilal Altınbilek ise en iyi kadın oyuncu dalında altıncı ödülünü Gossipmag Business’tan almış oldu.

Gossipmag Business ödülleri ile birlikte ödül sayısını toplamda 36’ya çıkaran dizi, sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde ilgiyle izlenmeye ve ödüller almaya devam ediyor.

Üçüncü sezonunda aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan dizi, zengin oyuncu kadrosuyla; iyileri kötülük, kötüleri vicdan sınavlarından geçiren hikayesini anlatmaya devam ediyor.