Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 10 Mayıs Pazartesi 176. bölüm fragmanı izle

Emanet 10 Mayıs Pazartesi 176. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisinin 175. bölümü bugün izleyicilerle buluştu. Dizide bir hafta daha geride kaldı. 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan dizinin ilk sezonunun yakında tamamlanması da bekleniyor. Ancak ne zaman sezon finali yapılacağı henüz net değil. Dizinin bu akşam yayınlanan 175. bölümünde Seher’in kaza geçirmesi dikkat çekti.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizede Yaman ve Seher karakterlerinin yumuşaması ve yeniden birbirlerine tutunması izleyicileri mutlu etmişti. Ancak gerilimli anlar geride kaldıktan sonra reytinglerin de bir miktar düşüş yaşaması dikkat çekiyor. Dizinin 10 Mayıs Pazartesi akşamı 176. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni haftanın ilk gününde neler olacağı merakla bekleniyor. 176. bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin bu akşamki haftanın finalinde neler oldu?
Seher İkbal yüzünden merdivenlerden düşer. İkbal’in gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? İkbal’in acımasız hamlesiyle Seher’in merdivenlerden düşmesi, tüm konağı dehşete düşürür. Ama İkbal’in hesap edemediği bir gerçek vardır.

İşte Emanet dizisinin 175. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.