Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 11 Mart Perşembe 134.bölüm fragmanı izle!

Emanet 11 Mart Perşembe 134.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Emanet hafta içi her akşam izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yaman ve Seher’in hikayesi de milyona varan bir izleyici grubunu etkilemeyi sürdüyor. Dizinin reyting sonuçlarının iyi gelmeye başlaması da izleyici ilgisinin artarak devam ettiğinin bir göstergesi oldu.

Bu hafta özellikle Emanet dizisi tüm kişiler kategorisinde çok iyi yükselişler sergiledi. Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu’nun başrolünde olduğu dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. 10 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan ve Seher’e kurulan tuzağın öne çıktığı hikayede önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizi hayranları 11 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 134. bölümü de heyecanla beklemeye başladı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin 134.bölümünden ilk fragman:

Ancak öncelikle Emanet dizisi 133. bölümde neler olduğuna bir bakalım… Kendisine kurulan tuzaklardan habersiz bir Seher görüyoruz… Şimdi Seher’in bu tuzaklara düşüp düşmeyeceği merak ediliyor.

Etrafındaki tüm tuzaklardan habersiz olan Seher, uğradığı haksızlıklara sabretse de artık dayanacak gücü kalmamıştır. Yaman’ın öfkesi ve Seher’in çaresizliği etrafında Emanet dizisinde heyecan iyice yükseldi.

İşte dizinin 133.bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.