Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu yanıt verdi! Seni Çok Bekledim’in Ayliz’ine benzeyen yönü bakın hangisi?

İrem Helvacıoğlu yanıt verdi! Seni Çok Bekledim’in Ayliz’ine benzeyen yönü bakın hangisi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Seni Çok Bekledim’de Ayliz’i oynayan İrem Helvacıoğlu, en büyük çıkışını Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yapmıştı. Daha önce başka projelerde rol almış olsa da Nefes karakteri kadar hafızalara kazınmadı oyuncu.

atv’de yayınlandığı dönemde çok konuşulan Sen Anlat Karadeniz dizisinden bir yıl sonra Seni Çok Bekledim ile ekranlara geliyor başarılı oyuncu.

Bu kez fotoğrafçı bir kadına hayat veriyor. İmajı da dizi için değiştirilen İrem Helvacıoğlu, yeni karakteri ile de hayranlarının beğenisini toplamakta.

Helvacıoğlu, dizinin Youtube kanalında yayınlanan kısa bir röportajda soruları yanıtladı. Zaman zaman dizinin Erol’u İlhan Şen’in de esprili tavırlarıyla dahil olduğu röportajda İrem Helvacıoğlu, oynadığı karakterle ilgili soruları da yanıtladı.

Oyuncu, Ayliz karakterini 5 kelimeyle anlatması istendiğinde “Naif, kibar, kırılgan, bazı şeyleri içinde yaşayan, belirleyemediği bazı duygu durumları var. Yani içi ile dışı çok farklı” yorumunu yaptı.

İrem Helvacıoğlu yanıt verdi! Seni Çok Bekledim'in Ayliz'ine benzeyen yönü bakın hangisi? 7

Helvacıoğlu, Ayliz karakterinin kendisi ile benzeyen ve benzemeyen bir yönü olup olmadığı sorusuna ise “Mantıksal olması bana çok benzeyen tarafı ama benzemeyen, sanırım aile yapısı” ifadesiyle yanıt verdi.

Bu arada “Seni çok bekledim dediğiniz biri oldu mu?” sorusuna da kaçamak yanıt veren oyuncu, “Annecim seni çok bekledim, babacım seni çok bekledim. Çünkü sizi çok özledim” diyerek konuyu kısa kesti!

En büyük hayali ile ilgili bir başka soruya ise Covid 19 salgınını hatırlatarak yanıt veren oyuncu, “O kadar zor günler geçiriyoruz ki sanırım şu anda en büyük hayalim koronanın bitmesi. En büyük hayalim demeyeyim ama hep böyle gerçekleşerek gitmesini istediğim şeyler var. Şu anda listenin başında şu anda koranın gitmesi bitmesi” diye konuştu.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun o keyifli sohbeti: