Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 12 Mart Cuma 135. bölüm fragmanı izle!

Emanet 12 Mart Cuma 135. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan günlük dizi Emanet, her bölümü ile bir hayli heyecanlı oluyor… Dizi hayranları da yoğun bir şekilde yapıma ilgi göstermeyi sürdürüyor. Bu hafta başında reytinglerdeki yükseliş de olumlu bir hava ortaya çıkarmıştı. Seher ve Yaman’ın aralarındaki sorunları nasıl aşacakları konusun da dizi hayranlarının en çok merak ettiği nokta…

Emanet dizisinde bir haftanın daha sonuna geliniyor. 11 Mart Perşembe akşamı 134. bölümü yayınlandı. Yaman’ın öğrendiği gerçekler karşısında öfkelendiği anlar yaşanıyor. Seher ise büyük bir çaresizlik içinde. Yaman’ın karşısında çaresiz kalan Seher kendine ne söz veriyor ve bundan sonra her şey daha farklı olacak gibi görünüyor. Emanet dizisinin 135. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla beklenmekte. Dizi hayranlarının merakla bekledikleri fragman yayınlandı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Biraz da 134. bölümden bahsedelim… Bugün yine etkileyici sahneler vardı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi yine çok iyi performans ortaya koydu. Dizi hayranları yine heyecan içinde sahneleri takip etti.

Yıllar sonra babasının mezarına giden ve bir söz veren Yaman’ın karşısında eski Seher yoktur artık. Seher de bir söz vermiştir kendine. Seher’in yeni kararları ne olacak? Bu kararlar neleri beraberinde getirecek, hangi değişimleri gözlemleyeceğiz? İşte bu sorular yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

134. bölümün tamamını aşağıda bulabilirsiniz, ayrıca bir özel klip de yapıldı.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Emanet dizisiyle ilgili özel bir klip de youtube ortamında paylaşıldı. Aşağıdan bu klibi izleyebilirsiniz.