Ana sayfa Dizi Arşivi Gülizar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Gülizar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Gülizar, O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı, senaryosunu Çağan Irmak ve Scripta Yazı Grubu’nun kaleme aldığı, dram türünde ki Türk televizyon dizisidir. Kanal D’de yayınlanan dizi sadece 10 bölüm sürdü.

Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Şerif Sezer’in başrollerinde yer aldığı Gülizar dizisinin ekran ömrü uzun sürmedi. Büyük bir iddia ile başlayan dizi sadece 10 bölüm ekranda kalmayı başardı. Reytingleri düşük gelen dizi erken final yaptı.

Gülizar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Kanal D
Yapımcı: O3 Medya
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2018- 24 Mart 2018
Mekan: İstanbul, İzmir
Süresi: 120 dakika
Müzik: Çiğdem Erken
Başrol: Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Şerif Sezer.
Oyuncular: Berkay Ateş, Zuhal Gencer, Sevtap Özaltun, Berk Erçer, Osman Alkaş, Ayşe Tunaboylu, Mahperi Mertoğlu, Emre Taşkıran, Goncagül Sunar, Gonca Cilasun, Baran Can Eraslan, Pelin Abay, Sinem Yener, Feriha Eyüboğlu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/gulizardizi
Instagram: https://www.instagram.com/gulizar.kanald/
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/DiziGulizar/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpB5ZivPojpgltCTCSnNoGg
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/gulizar/hikaye-ve-kunye

TÜM HABERLER:

Gülizar dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

Gülizar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

GENEL İZLENİM:

Gülizar dizisi yayınlandığı 2018 yılında, iddialı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicinin merakla beklediği bir yapım oldu. Hikâyenin temeli, gayrimeşru olarak dünyaya gelen ve pavyonda çalışan bir kadın tarafından büyütülen Gülizar’ın zengin babasının ortaya çıkmasıyla hayatının değişmesi üzerine kuruluydu. Ancak dizinin ekran macerası sadece 10 bölüm sürdü.

Dizinin final bölümünün yayınlandığı saatlerde, yönetmen Çağan Irmak’ın sosyal medya hesabından dizi ekibi ile fotoğrafını paylaşarak, “Birileri bitirmek istese de bizim sözlerimiz şarkılarımız susmaz. Biz yazarız kendi sonumuzu. Teşekkürler değerli izleyicilerimiz.” yazması dikkat çekmişti.

HİKAYESİ:

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.
Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir.
Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır.

Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Farah Zeynep Abdullah (Gülizar Sepetçi)
Berk Cankat (Murat)
Ebru Cündübeyoğlu (Suzan)
Şerif Sezer (Hayriye Sepetçi)
Berkay Ateş (Fettah)
Zuhal Gencer (Candan Sepetçi)
Sevtap Özaltun (Mine Sepetçi)
Berk Erçer (Tuğrul Sepetçi)
Osman Alkaş (Veysel)
Ayşe Tunaboylu ( Zemzem)
Mahperi Mertoğlu (Şerif Meltem)
Emre Taşkıran (Teksoy )
Goncagül Sunar (Nazan)
Gonca Cilasun (Muazzez )
Baran Can Eraslan (Fuat)
Pelin Abay(Fatoş)
Sinem Yener(Perihan)
Feriha Eyüboğlu (Şükriye)

Gülizar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Gülizar dizisinin çekimleri İzmir’de başladı. Gülizar karakterinin geçmişini anlatan ilk 3 bölümün çekimleri İzmir’de yapıldı. Dizinin seti ilerleyen bölümlerde İstanbul’a taşındı. Genellikle Beykoz ve sahil kesiminde çekimler yapıldı.

JENERİK:

Gülizar dizisinin müzikleri Çiğdem Erken’e ait. Dizinin jenerik müziğini ise başrol oyuncuları, Farah Zeynep Abdullah ile Berkay Ateş seslendirdi.

Gülizar Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Gülizar dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2018 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Gülizar dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Gülizar dizisi 20 Ocak 2018 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Beklenen reyting oranlarına ulaşamayan dizi, 24 Mart 2018 tarihinde yayınlanan 10. bölümü ile final yaptı.

Gülizar dizisinin tüm bölümlerini Kanal D’den izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız:

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı dönemde dizinin sahnelerinden etkileyici klipler ile dizinin müzikleri youtube kanalından paylaşıldı. Dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın dizinin 2. bölümünde seslendirdiği ‘Hüzün Dibi’ adlı şarkı da izleyici tarafından çok beğenildi. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Klip/ Değişik El/ Farah Zeynep Abdullah- Berkay Ateş

Hüzün Dibi/ Klip

Ben Gene Sana Vurgunum / Klip

UNUTULMAZ SAHNELER

Gülizar dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin tüm sahneleri Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Gülizar’dan, Murat’a Hüzün Dolu Şarkı

Gülizar’ın Hayalleri Gerçek Oldu!

Gülizar’dan Şok Eden Açıklama!

Murat, Gülizar’ı Kurtarıyor!

Gülizar’a, Zeynep Casalini Sürprizi!

Kartal ve Gülizar’ın Büyük Buluşması!