Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 17 Mart Çarşamba 138. bölüm fragmanı izle

Emanet 17 Mart Çarşamba 138. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmaya devam eden Emanet dizisinde olaylar iyice birbirine girmeye başladı… Dizide Yaman ve Seher arasında çok sıkıntılı anlar yaşanıyor… Bu akşam yayınlanan 137.bölümde de ikili karşı karşıya geldi ve öfke patlamaları yaşandı.

Emanet dizisinin her bölümü heyecan dolu ve izleyicilerde de artan bir ilgi var. Reytingleri de iyi gelmeye devam eden dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da büyük merak konusu oldu… Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Yaman ve Seher’in karşı karşıya gelmesi neleri beraberinde getirecek herkes merakla yeni bölümü bekliyor. Emanet dizisinin 17 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 138. bölümünden fragman paylaşıldı. Aşağıdaki videoda bulabiliriniz.

Öncelikle sizlere bugünkü bölümde yaşananlar ile ilgili detaylar sunalım… Yaman’ın tavırlarına çok öfkelenen Seher onun karşısına dikildi. Gerilim iyice yükseldi… Seher, dimdik ayakta duruyor. İşte bu tavrı da Yaman’ı içten içe kendisini sorgulamaya itiyor… Seher nasıl olur da bu kadar dik durur? İşte Yaman bu tavırdan çok etkilendi.

Seher’in, Yusuf söz konusu olduğunda engel tanımayacağını bilen Yaman, karşısında bambaşka bir Seher bulur.

İşte Emanet dizisinin 137. bölümünün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.