Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 2 Nisan Cuma 150. bölüm fragmanı izle

Emanet 2 Nisan Cuma 150. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Emanet, bir haftayı daha geride bırakıyor. 7 Eylül tarihinde ilk bölümü yayınlandığında bu kadar ilgi göreceği hiç tahmin edilmemişti. Ancak dizi 149. bölümü geride bıraktı ve geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Emanet dizisinde genç oyuncular Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de zaman içinde birbirlerine daha iyi uyum sağladı. Onların yüksek enerjileri de dizi hayranlarını ekranda tutan önemli faktörlerden oldu.

Emanet dizisinde 1 Nisan Perşembe akşamı çok önemli gelişmeler yaşandı. Seher’in masumiyetinin ortaya çıkması uzun süredir beklenen bir durumdu ve nihayet de sonuçlandı. Yaman’ın gerçeklerin peşine düşmesi, kurulan tuzağın ortaya çıkması her şeyi değiştirdi. Dizinin 150. yeni bölümü de merakla bekleniyor. 2 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağının detayları fragmanda ortaya çıkacak. 150. yeni bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinde 149. bölümde yaşananlara geri dönersek, Seher’e tuzak kuran Zuhal ve İkbal ise paniğe kapılır.

Gerçekleri öğrenmek için dedektifle görüşmeye gelen Yaman, Seher’in masumiyetini öğrenebilecek midir? Yaman’ın gerçekleri öğrenmesinin kendileri için felaket olduğunu bilen İkbal ve Zuhal ise çaresiz kalmışlardır. İşte bu ortamda Emanet dizisinin heyecanı daha da arttı. Zaten reytingleri de çok iyi gelen dizinin hayran kitlesi de hızla artıyor…

Emanet 149. bölümün tamamını videoda izleyebilirsiniz.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.
Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.