Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 21 Nisan Çarşamba 163. bölüm fragmanı izle

Emanet 21 Nisan Çarşamba 163. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmaya devam eden Emanet dizisinde hikaye güçlü bir şekilde devam ediyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin canlandırdığı Yaman ve Seher karakterlerine izleyiciler tutuklu kaldı. Bir ara dizinin reytingleri tüm kişiler kategorisinde iyi bir yükseliş sergilemişti. Ancak bu hafta bir miktar düşüş olduğu, izleyici ilgisinin azladığı görüldü.

Kanal 7 için gayet iyi reytingler alan Emanet dizisi, 7 Eylül 2020 tarihinde başladığında bu noktaya gelebileceği bile şüpheliydi. Dizinin performansı ve hikayesi iyi ilerliyor. Her yeni bölüm de büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Emanit dizisinde 20 Nisan Salı günü 162. bölüm yayınlandı ve Seher ile Yaman arasındaki ilişkinin detayları yine izleyicileri ekran başına topladı. 21 Nisan Çarşamba günü ise 163. yeni bölümü izleyeceksiniz. Yeni bölümden ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yaman’ın, Seher’den özür dilemesi ve sonrasında ikili arasında yeni başlayan yakınlaşma adımları bugünkü bölümde de devam etti. Seher’in Yaman’ı affetmesi beklentisi yükselirken, Yaman da elinden geleni yapıyor. Özür dileyerek ortamı yumuşatan Yaman, Seher’in her şeyi unutmasını umut ediyor. Bakalım hikayenin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacak?

İşte Emanet dizisinin bugün yayınlanan 162. bölümünün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.