Ana sayfa Dizi Haberleri Tek tek gidiyorlar diziden! Çukur’da bu hafta kimin öleceği merak konusuydu! Ortaya çıktı!

Tek tek gidiyorlar diziden! Çukur’da bu hafta kimin öleceği merak konusuydu! Ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi finale doğru giderken, her hafta bir ya da iki kişi diziden ayrılmaya başladı. Adeta kıyım yaşanan dizide, karakterlerin teker teker ölmeleri dikkat çekiyor. Bir süredir izleyicinin ‘Bu hafta bakalım kim ölecek?’ diyerek merakla izledikleri Çukur’un son bölümünde Kulkan Erdenet karakteri ölmüştü.

Genco Özak’ın hayat verdiği Kulkan, 125. bölümde diziye veda ederken, geçtiğimiz hafta ise Amca tarafından boğularak öldürülen Karaca’nın ölümü de çok sarsıcı bir son olmuştu. Böylece Ece Yaşar da finalden önce diziye veda edenler arasına katılmıştı.

Bir önceki hafta ise Kubilay Aka’nın hayat verdiği Celasun karakteri, Amca’nın adamı tarafından arabasında telle boğularak öldürülmüştü.

Yavaş yavaş diziye veda eden karakterlere, yine Çukur’un en başından beri kemik kadroda yer alan ve İdris Koçovalı’nın da can dostu olan Emmi’nin öleceği öğrenildi.

Tek tek gidiyorlar diziden! Çukur'da bu hafta kimin öleceği merak konusuydu! Ortaya çıktı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre sıradaki kişi Emmi! Kadir Çermik’in hayat verdiği Emmi, haftaya Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 126. bölümde Cumali Amca tarafından öldürülecek!

Bu arada Emmi ile birlikte dizide Uğur Yıldıran’ın oynadığı Maskeli Adam’ın da öldürüleceği bilgisi verilmekte.