Ana sayfa Dizi İzle Emanet 28 Nisan Çarşamba 168. bölüm fragmanı izle!

Emanet 28 Nisan Çarşamba 168. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisi, bir ara çok iyi reytinglere çıktı ama son dönemde biraz ilgi azalması gözleniyor. Geçen hafta ve bu hafta düşüşler yaşayan dizinin hikayesi ile ilgili bir sıkıntı mı var, bazı izleyiciler bu yüzden mi izlemeyi bıraktı merak ediliyor.

Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan ikilisi Seher ve Yaman karakterlerine hayat veriyor. İki genç oyuncunun sırtladığı Emanet dizisinde bu akşam Yaman, İkbal’i aradı… Her yerde İkbal’i bulmaya çalışan Yaman’ın çabası dikkat çekti. Emanet dizisinde 28 Nisan Çarşamba akşamı ise 168.yeni bölüm yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Peki bu akşam yayınlanan 167.bölümde neler yaşandı? İkbal’i bulmak için hamleler yapan Yaman’ın önüne engeller çıktı. Zuhal, Yaman’ın İkbal’e ulaşmasını engeller.

Her yerde İkbal’i arayan Yaman’ın, gelen telefonla eli kolu bağlanır. İkbal’i kurtarmak zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

İşte Emanet dizisinin bu akşam yayınlanan 167.bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor