Ana sayfa Dizi İzle Emanet 4 Mart Perşembe 129. bölüm fragmanı izle

Emanet 4 Mart Perşembe 129. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi Emanet, hafta içi akşam saatlerinde başarılı performanslar ortaya koymaya devam ediyor. Dizinin güçlenen hikayesi ve genç oyuncuların da başarılı performansları ile iyi bir etki bıraktığı net. Yüzbinlerce izleyici hafta içi her akşam yeni bölümü bekliyor. Dizinin 3 Mart Çarşamba yani bugün 128.bölümü yayınlandı ve Yaman’ın gerçeklerle yüzleşesi dikkatleri çekti.

Yaman ve Seher’in evlenmesinin ardından iki aşığın başındaki karabulut bir türlü kalkmadı. Yaman belki de hayatının en büyük hatasını yapıyor. Geçmişin peşine düşüyor ve her şeyi de göze almış bir ruh hali içinde. Dizi hayranları da 4 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 129. yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ancak bugün neler yaşandığı konusunda da bazı detaylar verelim. Yaman geçmişte neler bulacak? Buldukları onu nasıl kararlar almaya itecek? İşte bu sorular akılları kurcalıyor. Büyük bir çıkmazın içinde kalan Yaman, gerçekleri öğrenmek için her şeyi göze alarak adımlarını atıyor. Bulacakları ise izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

İşte 3 Mart Çarşamba günü yayınlanan 128. bölümün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.