Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni dizisinin setinde şaşırtan hareket!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni dizisinin setinde şaşırtan hareket!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şu sıralar yeni dizisinin çekimlerinde. Oyuncu, Netflix’te yayınlanacak olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli fantastik bir dizide oynuyor. Çalışmaları Şubat ayında başlayan dizide başrolü Özge Özpirinçci ile paylaşıyor. En son Çarpışma isimli dizide oynayan Tatlıtuğ, 1,5 yıldır setlerden uzaktı.

Bu kez televizyon ekranı yerine dijital platformu tercih eden oyuncu, iddialı proje için kamera karşısına geçti. OGM Pictures imzalı dizide Arman isimli bir denizaltı araştırmacısını canlandırıyor.

Kadrosunda Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun’un da yer aldığı dizi, 2021’in en iddialı projelerinden birisi olarak anılmakta.

Tatlıtuğ’un rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu çok konuşuluyor. Yine dikkat çekecek bir karakterle gelmeye hazırlandığı da biliniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni dizisinin setinde şaşırtan hareket! 7

Bir süre önce dizinin Cunda’daki çekimleri tamamlanmış ve Defne karakterini canlandıran Özge Özpirinçci ile Tatlıtuğ’un dizideki imajlarını da ortaya koyan pozları paylaşılmıştı.

Çekimler sürerken bu kez bir başka sürpriz de Kıvanç Tatlıtuğ’dan geldi. Oyuncu, set arasında dinlenmek için gittiği karavanında mızıka çaldığı bir videosunu paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarını çok şaşırtan ve mutlu eden paylaşım, bir anda sosyal medyada dağılmaya başladı. Tatlıtuğ’u kafasında şapkası ile mızıka çalarken izleyen hayranları, şimdi sosyal medyadan yorum üstüne yorum yağdırıyor bu paylaşıma.

Oyuncunun videonun sonuna ‘Yemek arası’ notunu düştüğü paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…