Ana sayfa Dizi İzle Emanet 5 Mart Cuma 130. bölüm fragmanı izle

Emanet 5 Mart Cuma 130. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının ilgi gören dizisi Emanet, iyi reytingler alarak kanalı mutlu eden yapımların başında geliyor.7 Eylül tarihinde başladığında bu kadar büyük ilgi göreceği tahmin edilmiyordu. Başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu çok başarılı performanslar sergiliyor.

Emanet dizisinin 4 Mart Perşembe yani bugün 129.bölümü ekrandaki yerini aldı. Gerçeği Bul etiketi üzerinden sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Yaman, Seher hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. Seher ise Yaman’ı adeta köşeye sıkıştırdı. Dizi hayranları 5 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 130. bölümü çok merak ediyor. Haftanın finali nasıl yapılacak? Emanet dizisinde önemli gelişmeler var. Dizinin 130. bölüm fragmanı yayınlandı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Peki bugünkü bölümde başka neler yaşandı? Detaylar verelim… Yaman, Seher hakkında duyduklarından sonra düşünceli… Onu konuşturmak isteyen Seher büyük çaba harcadı… Israrlı olan Seher’e karşı Yaman’ın ne yapacağı gelecek bölümlerde de önemli bir yer işgal edecek. Seher’le yüzleşmek Yaman için o kadar da kolay değildir.

İşte 4 Mart Perşembe günü yayınlanan Emanet dizisinin 129.bölümünün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan

Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.