Ana sayfa Dizi İzle Emanet 5 Mayıs Çarşamba 173. bölüm fragmanı izle!

Emanet 5 Mayıs Çarşamba 173. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında Emanet dizisi hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmaya devam ediyor. Seher ve Yaman karakterlerinin hikayesine izleyiciler tutuklu kaldı… Bir süredir reytinglerde yaşanan düşüş dikkat çekiyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde günlerde Seher ile Yaman arasında yaşanan olumlu gelişmeler ilginin artmasını sağlıyor.

Emanet dizisinin 5 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan 173. bölümünde neler olacağı da şimdiden merak konusu. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Emanet dizisinin 4 Mayıs salı günü yayınlanan 172. bölümünde ise tehlikeli bir plan vardı. Emanet’te bu akşam Seher ve Yaman aralarındaki buzları eritmeye başlarken onlar için yeni bir plan hazırlanır.

Yaşadıkları güzel anların sonucunda iyice yaklaşan Yaman ve Seher, kendilerine hazırlanan plandan habersizdirler.

Emanet dizisinin 173. bölüm fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.