Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un hali salaş ama foto ateş ediyor! Uraz Kaygılaroğlu’nun çocukluk halini görmelisiniz!

Alp Navruz’un hali salaş ama foto ateş ediyor! Uraz Kaygılaroğlu’nun çocukluk halini görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin aranılan jönlerinden ikisi Uraz Kaygılaroğlu ve Alp Navruz, son yaptıkları paylaşımlarla dikkat çektiler. Navruz’un bir dergi için verdiği pozu kapak olurken, Kaygılaroğlu ise sosyal medyadaki challenge hareketine katılarak yıllar önceki halini paylaştı.

Alp Navruz, ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisiyle gelmişti. Navruz’un Fazilet Hanım Ve Kızları dizisindeki rolünden sonraki yükselişi hızla devam ediyor.

Oyuncu daha sonra TRT1’de Alina Boz ile Elimi Bırakma dizisinde oynamış ve yine büyük beğeni toplamıştı. Kariyerinde bir kaç yıl içinde hızlı bir çıkış yakalayan oyuncu, şimdi de yeni bir dizi ile çekimleri İzmir’de yapılacak olan Ada Masalı isimli projesi merakla bekleniyor.

Ayça Ayşin Turan ile başrolde yer alacağı dizi, romantik komedi türünde ve Star TV’de ekrana gelecek. Oyuncu, dizi öncesinde Re Touch dergisine bir röportaj verdi ve kapakta yer aldı.

Oyuncunun fotoğrafı büyük beğeni topladı hayranları tarafından. Üzerinde düğmeleri yarıya kadar açık beyaz bol bir gömlek ve lacivert bol pantolonu, çıplak ayakları ile poz veren oyuncunun saçlarının da uzadığı görülüyor.

Dağınık, salaş ama tarz haliyle hayranlarının da beğenisini topluyor oyuncu…

Alp Navruz'un hali salaş ama foto ateş ediyor! Uraz Kaygılaroğlu'nun çocukluk halini görmelisiniz! 9

Gelelim Uraz Kaygılaroğlu’na… Oyuncu, en son Star TV’deki Sefirin Kızı dizisinde rol almıştı. Finalden önce diziden ayrılan oyuncu, şimdilerde Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda.

Alp Navruz'un hali salaş ama foto ateş ediyor! Uraz Kaygılaroğlu'nun çocukluk halini görmelisiniz! 10

Çekimlerinin 15 Haziran gibi başlaması beklenen dizisi için hazırlanıyor oyuncu. Bu arada daha önce bir çocukluk fotoğrafı medyaya yansıyan oyuncu, bu kez bir başka fotoğrafını da sosyal medyada 20 yaşındaki pozlarını paylaşan kişilere karşılık, çok daha eski bir pozuyla karşılık verdi oyuncu…

İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun çocukluk hali… Kaygılaroğlu fotoğrafına “Büyüksün be küçük adam” notunu düştü…

Alp Navruz'un hali salaş ama foto ateş ediyor! Uraz Kaygılaroğlu'nun çocukluk halini görmelisiniz! 11