Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 5 Nisan Pazartesi 151. bölüm fragmanı izle!

Emanet 5 Nisan Pazartesi 151. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi buluşmaya devam eden Emanet dizisinde bir hafta daha geride kaldı… Dizinin her bölümü ilgi görmeye devam ediyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı günlük dizi, reytinglerinin artmasıyla da yine gündemde yer aldı… Dizinin hikayesi de izleyicileri etkiliyor ve hafta içi her akşam yüzbinlerce izleyici yeni bölümleri merakla bekliyor.

150. bölümü bu akşam yayınlanan dizide bir hafta daha geride kaldı. Seher ve Yaman arasındaki ilişkilerin yumuşaması önemli bir detaydı… Yaman’ın Seher ile ilgili bir konuda daha şaşkınlık yaşadığına izleyiciler tanıklık etti. Yaman Seher’in konuşmalarını duyunca şok olur. Seher Yaman’ı seviyor mu? Dizinin gelecek hafta aşk noktasında daha çok dikkat çekecek bölümlerle geleceği anlaşılıyor. 5 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 151. bölüm fragmanı da yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bugün yaşananlara tekrar geri dönersek, Seher ve Nadire’nin konuşmasından sonra Yaman, hayatının en önemli sorusuyla baş başa kalmıştır; Seher onu gerçekten seviyor mudur?

Yaman’ın bu büyük şaşkınlığının gelecek hafta sonuçları olacaktır ve izleyiciler şimdiden 151.bölümü merak etmeye başladı bile… Emanet dizisinde bir haftanın sonu olan 150. bölümün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.