Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 6 Mayıs Perşembe 174. bölüm fragmanı izle

Emanet 6 Mayıs Perşembe 174. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle hafta içi buluşmakta olan Emanet dizisinin 6 Mayıs Perşembe günü 174. yeni bölümü yayınlanacak. Şimdiye kadar iyi bir performans ortaya koyan dizi, 7 Eylül’den bu yana yayında… Yakında sezon finali yapması da beklenen Emanet dizisi büyük beğeni topladı.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Seher ile Yaman karakterlerinin hikayesi izleyicileri tutuklu bıraktı. Bir ara reytingleri de çok iyi noktalara çıkan dizi, son iki haftadır bir düşüş trendinde bulunuyor. Hikayede ise Yaman ile Seher arasındaki buzların erimesi ve aralarındaki bağlılığın kuvvetlenmesi izleyicileri mutlu ediyor. Emanet dizisinin 174. yeni bölümü 6 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağının detaylarını aşağıdaki 174. yeni bölüm fragmanında bulabilirsiniz.

Peki bu akşam yayınlanan 173.bölümde neler yaşandı? İkbal harekete geçti. Emanet’te bu akşam İkbal Seher’e büyük bir tuzak kurar. Seher İkbal’in tuzağı karşısında ne yapacak? İşte bölüm boyunca bu sorunun yanıtları arandı. Seher, İkbal’in kurduğu tuzaktan habersizdir. Tehlike giderek yaklaşmaktadır. Yaman ve Seher ilişkisinde İkbal’in açacağı bir yara olacak mı, yeni bölümde detaylar merak ediliyor.

İşte Emanet dizisinin bu akşam yayınlanan 173. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.