Ana sayfa Dizi İzle Emanet 8 Ocak Cuma 90. bölüm fragmanı izle!

Emanet 8 Ocak Cuma 90. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizilerinden Emanet, Eylül ayından bu yana ekranda ve iyi performans sergileyen bir yapım konumunda. Reytingleri de fena sayılmayan dizinin hikayesi de meraklandıryor. Şimdiye kadar 89 bölümü yayınlanan Emanet dizisinin 90.yeni bölümü ise 8 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? Bunun detaylarını videodaki fragmanda bulabilirsiniz. Peki 89.bölümde neler yaşanmıştı. Yaman büyük bir suçlama ile karşılaştı. Yaman’a atılan iftira herkesi büyük bir şok içerisinde bırakır. İnsan kaçakçılığıyla suçlanan Yaman ne yapacak?

İnsan kaçakçılığıyla suçlanan Yaman’ı zor günler beklemektedir. Seher’in bu suçlama karşısındaki tavrı ise gayet net olur. Heyecanını yenmeye ve işleri toparlamaya karar veren Kiraz, günün sonunda kendisini önemli bir kararın eşiğinde bulacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin genel hikayesi: Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,