Ana sayfa Dizi İzle Emanet 9 Şubat Salı 112. bölüm fragmanı izle

Emanet 9 Şubat Salı 112. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Emanet, yeni haftaya bugün yayınlanan bölüm ile başladı. Dizinin heyecanlı hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Seher Yaman’ı Ela’dan kıskanır. Seher kıskançlığını gizleme çabası da dikkat çekti.

9 Şubat Salı günü ise Emanet dizisinin 112.bölümünü izleyeceksiniz. Haftanın ikinci gününde dizinin hikayesinde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. İlk bilgiler de fragmanda yer aldı. İşte Emanet dizisinin merakla beklenen 112. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları…

Peki dizinin 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan 111.bölümünde neler yaşandı? Yaman ve Ela’nın yakınlıklarından iyice rahatsız olan Seher, bu duygusunu gizlemekte pek başarılı olamaz. Kara konusunda çaresiz kalan İbo, tekrar Kiraz’ın kapısını çalar. Onun yardımına ihtiyacı vardır.

Videodan Emanet 111. bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet’te Yaman ve Seher’in arasındaki buzların erimesi de bekleniyor…

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.