Ana sayfa Dizi Haberleri Sihirli Annem dizisinden son karar, izleyiciyi sevindirecek!

Sihirli Annem dizisinden son karar, izleyiciyi sevindirecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’in dizileri, iddialı isimler ve hikayelerle dikkat çekiyor. Pek çok yeni dizinin çekildiği Exxen için, bir döneme damgasını vurmuş ekrandaki bazı dizilerin yeni versiyonları da çekilmekte.

Bu diziler arasında Sihirli Annem de var. 1 Ocak itibariyle yayına başlayan platformun ilk dizilerinden birisi olan Sihirli Annem, birinci sezonuyla gündeme gelmişti. Oyuncuları değişen dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu yer alıyor.

İzleyenlerin beğenisini toplayan yeni versiyon, her Cuma günü yayınlanarak yeni bir hayran kitlesi oluşturdu. 8 bölüm olan ilk sezonda bazı değişiklikler de yaşandı. Yönetmen Başak Soysal, Sihirli Annem’in ilk sezonunu çektikten sonra görevi devretti.

Şimdi ikinci versiyon yolda ve yeni yönetmen de belli oldu! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından dizinin yeni yönetmeninin Tülay Kocatürk olduğunu duyurdu.

Bu arada yeni sezondaki bölüm sayısının arttığı da ortaya çıktı! İkinci sezonun 20 bölüm çekileceği ifade ediliyor yapılan paylaşımda. Diziyi sevenlerin bu habere de çok sevineceği aşikar.

Dizide Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nun yanı sıra küçük oyunculardan Nisa Sofiya Aksungur, Cemre Demircan, Egemen Uysa ve Eylül Ugan da kadroda.

Çocuklarıyla “sıradan” bir yaşam süren Sadık’ın hayatı, Betüş’le tanışmasıyla hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde değişecek. Neden mi? Sadık ve çocukların bilmediği bir “sır” var. Betüş hem insan, hem de bir peri… Sihirli Annem, yeni bölümleriyle her Cuma yayında olmaya devam ediyor.