Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet dizisi ikinci sezon ilk fragman yayınlandı! Emanet yayın tarihi ne oldu?

Emanet dizisi ikinci sezon ilk fragman yayınlandı! Emanet yayın tarihi ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet yeniden ekrana dönüş yapacak. İlk sezonu çok başarılı geçen dizinin ikinci sezonu için ekip çalışmalara başladı.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonunda iki yeni karakter de hikayede yer alacak. İpek Arkan ile Beren Demirkaya yeni karakterleri canlandıracak isimler oldu. Özellikle İpek Arkan’ın karakteri dizinin hikayesinde çok önemli bir noktada yer alacak.

Emanet dizisinin çok yakında izleyicilerle buluşacağı da sosyal medyadan duyuruldu. Ancak ne zaman ikinci sezonun başlayacağı konusunda henüz bilgi yok.

Emanet dizisi ikinci sezon ilk fragman yayınlandı! Emanet yayın tarihi ne oldu? 1

Emanet ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı. Bu da gösteriyor ki çok yakında yeni dönem başlayacak. Gelen bilgiler Ağustos ayının içinde dizinin ikinci sezonunun başlayacağını gösteriyor. Ancak yayın tarihi henüz net olarak duyurulmadı.

“Aşkın peşinde bir çift göz” mesajı ile yayınlanan Emanet dizisi 295. bölümüyle birlikte 18 Haziran’da ara vermişti. İki aylık yaz arasında ekip dinlendi. Yeni bölümlerin çekimi için de herkes bir araya geldi ve sette yoğun bir dönem başladı.

İşte Emanet dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman: