Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, bir çocuk sahibi olmaktan korkuyor!

Bensu Soral, bir çocuk sahibi olmaktan korkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, Hakan Baş ile evli… Oyuncu, 4 yıllık aradan sonra Cam Tavanlar dizisiyle ekrana dönüş yaptı. Dizide kadınların iş yerlerinde yaşadıkları fırsat eşitsizliği üzerine güçlü bir hikaye anlatıldı. Ancak izleyicilerin ilgisinin düşük olması nedeniyle Cam Tavanlar 8. bölümüyle birlikte final yaptı.

Bensu Soral, ekrana fazla era vermeden yeni projeleri değerlendirmeye başladı. İçine sinen bir iş olursa da tekrar setlere dönecek. Eşi Hakan Baş ile de çekimler nedeniyle fazla görüşemediklerini anlatan oyuncu, “O da çok yoğun çalışıyor. Uzak bir yerde setim olduğunda genelde o götürüyordu, yolda birbirimizi görelim diye” şeklinde konuştu.

Bu yoğun çalışma dönemine alışık olduklarını anlatan Bensu Soral, çocuk konusuna da değindi. “Ben çocukları çok seviyorum” diye konuşan ünlü oyuncu, bir çocuk yapma konusunda çekinceleri bulunuyor. Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle çocuk yapmaktan korktuğunu ifade eden Bensu Soral, şöyle konuştu:

“Bilmiyorum ne kadar doğru? Ülkemiz de bu haldeyken çocuk doğurmaktan korkuyorum. Bilmiyorum şu anda ülkenin ne olacağı belli değil. Ben çok seviyorum çocuk, inşallah kısmetse olur. Korkuyorum bu dünyaya çocuk getirmek. Ancak şu anda planda çocuk yok.”