Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisi reyting ve sosyal medya başarısıyla göze girdi!

Emanet dizisi reyting ve sosyal medya başarısıyla göze girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin iyi giden performansı, izleyicilerin de ilgisini çekmeyi sürdürüyor… Ana akım medya kanallarında yayınlanan diziler kadar yüksek oranlara çıkmasa bile Kanal 7 için Emanet’in elde ettiği reytingler gayet iyi olarak görülüyor…

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin iyi uyumları ve güçlü performansları da Emanet dizisinin öne çıkmasını sağlıyor. 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan dizinin şimdiye kadar 137 bölümü ekrana geldi. Her bölüm birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne oldu. Ancak birçok izleyicinin diziyi fark etmesi biraz zaman aldı.

Son dönemde ise Emanet dizisi özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler alarak, amacını gerçekleştiriyor. Dizi yeni izleyiciler de kazanmayı sürdürüyor. Bu durum Emanet’i öne çıkartırken, günlük olarak diziler arasında yaşanan reyting yarışlarında birçok kişi Emanet’in sonuçlarına da bakma hissiyatı yaşıyor.

Emanet dizisinin sosyal medya yansımaları da dikkatleri çekmeye başladı. Hem başrol oyuncuları hakkında birçok mesaj paylaşılıyor hem de dizi hakkında hemen her gün binlerce mesaj takipçiler tarafından paylaşılıyor. Bu durum da dizinin sosyal medya ortamında da güçlenmesini sağlıyor. Sosyal medyada diziyi gören birçok izleyici de ekran başına geçiyor ve bu da reytinglerin artmasına katkı yapıyor.

Kanal 7’nin bir başka günlük dizisi Yemin, bu kadar iyi reytingler alamadığı için 3. sezonda cumartesi ve pazar günleri yayınlanarak yoluna devam ediyor. Yemin dizisinin de 4.sezonunun olacağı ortaya çıkmıştı. Gökberk Demirci ile yapımcının anlaştığı ve Kanal 7’nin de Yemin dizisini devam ettirmek istediği netleşmişti.

Yemin ve Emanet dizileri Kanal 7’nin yerli yapımları ve Hint dizilerinden bile daha iyi sonuçlar alıyor.