Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde senarist yeni yola saptı, izleyici sinir olacak!

Kardeşlerim dizisinde senarist yeni yola saptı, izleyici sinir olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamlarının dikkat çeken yeni dizisi Kardeşlerim ilk 4 bölümü ile öyle başarılı bir çıkış yaptı ki, kimse bu kadar iyi reyting sonuçları beklemiyordu. atv’nin yeni gözdesi olmayı kısa sürede başaran Kardeşlerim, ekran başına geçen izleyicileri de fazlasıyla duygusallığı itiyor…

Gözyaşlarını tutamayan Kardeşlerim hayranları, anne ve babasız büyümenin zorlukları ile mücadele eden 4 kardeşin hikayesine adeta tutuklu kaldı… Gönül Dağı dizisinin tüm kategorilerde birincilikler aldığı Cumartesi akşamlarına yüksekten giriş yapan Kardeşlerim, belki henüz TRT1 dizisine rakip değil ama yakında tüm kişiler kategorisinde izleyicisini artırarak rakip bile olabilir.

AB ve ABC1’de tüm kişilere göre daha düşük oranlar elde eden dizi, reytinglerde Cumartesi’nin en başarılı ikinci dizisi konumuna da geldi. Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesinde 5. yeni bölümde yine izleyicileri sarsacak gelişmeler var.

Dizinin 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı. İzleyicileri sinir edecek bir gelişme var. 4 kardeşin hayata birlikte tutundukları bir ortam vardı ama şimdi kardeşlerin arasının açılma ihtimali belirdi.Fragmana yansıyan görüntülere izleyiciler tepkilerini yorumlarla gösterdi.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Senarist ne kullanıyorsan elindekini sakince yere bırak ve kardeşlerin arasını bozmaya çalışan o dumanlı kafanı hemen toparla, tamam?”

Cumartesi akşamı yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden dizi hayranları, Melisa yüzünden abi ile kardeşin arasının bozulmasını istemiyor. Bu nedenle de senariste yönelik yorumlar sosyal medyada sıklıkla paylaşılarak dikkat çekilmeye çalışılıyor.

Kadir ve Ömer’in Melisa nedeniyle birbirine düşmesini istemeyen Kardeşlerim hayranları, “Senarist saçmalama sakın böyle bir şey yapma” diye uyarılarda da bulunuyor.

İşte Kardeşlerim dizisi 5. bölüm 2. fragmanı:

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.