Ana sayfa Dizi İzle Emanet dizisinde yeni sayfa açıldı! Emanet 3 Mayıs Pazartesi 171. bölüm fragmanı izle

Emanet dizisinde yeni sayfa açıldı! Emanet 3 Mayıs Pazartesi 171. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Emanet dizisinin 30Nisan Cuma günü yayınlanan 170. bölümü ile birlikte bir hafta daha geride kalıyor… Seher ve Yaman karakterleri arasında yaşanan aşk kıvılcımları son günlerde ekranları süslüyor. Önceki haftalara göre reytinglerin bir miktar düşmesi, aslında hikayede gerilimin yerine aşkın aldığı bir döneme rastladı. Bu da dikkat çekici bir durum oldu.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinin 171. yeni bölümü 3 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak. Bir hafta biterken, yeni haftanın ilk heyecanı için izleyiciler 2 gün beklemek durumunda kalacak. Peki 3 mayıs pazartesi günü yayınlanacak olan 171. bölümde neler olacak? Yeni bölümden ilk fragman saat 21.20 sıralarında paylaşılacak. Biz de yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada fragmana yer vereceğiz.

Peki bugünkü 170. bölüm yani haftanın finalinde neler yaşandı. Seher ve Yaman arasının düzelmesinden sonra hikayede mutlu anlara tanıklık eden izleyiciler çok memnun oldu. Seher ve Yaman’ın aşk kıvılcımları ekran başındaki izleyicileri de pozitif etkiledi.

Yaman’daki değişiklik Seher’i zorlamaya başlar. İkili yeni hayatlarına adapte olabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı yeni haftada da sorulacak.

Yaman ve Seher, aralarındaki ilişkiye yepyeni bir sayfa açarlar. Ama Yaman’ın cesur adımları sonrasında Seher, ne yapacağını bilmez bir haldedir. İşte bugün yayınlanan 170. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.