Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir açıklamasıyla şoke etti: Boğazını falan çok fazla sıkmıyor!

Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir açıklamasıyla şoke etti: Boğazını falan çok fazla sıkmıyor!

tarafından zk zk

Günlerdir konuşulan ve sosyal medyada adeta infial yaratan Murat Özdemir’in papağana yaptığı işkenceye, Emel Müftüoğlu’nun yaptığı açıklama dikkat çekti.

Önce tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz programından kovulan, daha sonra aynı kanalın Masterchef yarışmasında ortaya çıkan Murat Özdemir’in papağana yaptığı işkence ortalığı ayağa kaldırmıştı.

Olayla ilgili ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu’ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Müftüoğlu, “Boğazını falan çok fazla sıkmıyor” açıklamasıyla çok şaşırttı.

Katıldığı bir davette Kanal D’nin 2. Sayfa programına konuşan Emel Müftüoğlu konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Çocukluğumdan beri inanılmaz hayvan sevgisiyle büyümüş, meraklı bir çocuktum… Bütün hayvanlara karşı ama… Karıncasına da, yılanına da, örümceğine de…. Böyle çok sevgi dolu… Böyle bir genetikle doğmuşum. Papağanlar benim uzmanlık alanımdır. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır. O öyle bağırınca o da korkmuş onun karşılığında… Boğazını falan çok fazla sıkmıyor. Gördüm, inceledim o hareketi. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabii, Allah şifasını versin.”

Emel Müftüoğlu, muhabirlerin ‘veteriner inceleme yaptı, papağanın ayağı kırılmış’ hatırlatması üzerine ise ‘şaka yapıyorsunuz! Allah korusun’ dedi.