Ana sayfa Sosyal Medya Emel Müftüoğlu, tam 9 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizisinde!

Emel Müftüoğlu, tam 9 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1961 yılında dünyaya gelen ve şarkılarıyla milyonların kalbini kazanan Emel Müftüoğlu, oyunculuk konusunda da önemli işler yaptı. 9 yıldır televizyon ekranında göremediğimiz oyuncu, konuk olarak Senden Daha Güzel isimli diziye katılıyor.

Daha önce de çeşitli projelerde küçük rollerde izlediğimiz Emel Müftüoğlu; Sessiz Gece, Son Ağa ve Çocuklar Duymasın isimli dizilerde çeşitli rollerde yer almıştı. Özellikle Çocuklar Duymasın dizisinde İdil karakteri ile uzun süre yer alan Emel Müftüoğlu, en son 2013 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Çeşitli sinema filmlerinde de yer alan ve oyunculuk konusunda son yıllarda herhangi bir projeye katılmayan Emel Müftüoğlu’nun bir romantik komedi dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkacak olması güzel bir sürpriz.

Emel Müftüoğlu, tam 9 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizisinde! 7

Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinde yeni bölümde Emel Müftüoğlu’nu ekranda izleme fırsatınız olacak.

Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlanan, reytinglerde iyi bir yolda ilerliyor. Ayrıca youtube’da çok iyi izlenme oranları elde eden Senden Daha Güzel dizisi, ünlü isimleri konuk ederek de ilgiyi artırmaya çalışıyor.

Hem eğlenceli hem hüzünlü hem de aşk dolu Senden Daha Güzel dizisi izleyicilerden daha çok ilgi bekleyen projelerden birisi oldu.