Ana sayfa Dizi Fragmanları Senden Daha Güzel 6. yeni bölümde Emel Müftüoğlu şaşırtacak!

Senden Daha Güzel 6. yeni bölümde Emel Müftüoğlu şaşırtacak!

tarafından ker_def

Senden Daha Güzel isimli Fox TV dizisinde altıncı yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi başarıyla yoluna devam ediyor.

Yaz döneminde izleyici sayısının düşük olması nedeniyle reytingler de beklentilerin altında geliyor. Senden Daha Güzel dizisinin de reytingler noktasında sıkıntıları devam ediyor ama hikayenin eğlenceli hali sosyal medyada geniş bir şekilde yer bulabiliyor.

Senden Daha Güzel 6. yeni bölümde Emel Müftüoğlu şaşırtacak! 7

Senden Daha Güzel dizisinin 19 Temmuz Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümünün konuğu ise Emel Müftüoğlu olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Ali Bıçakçı’nın klinikte çalışmaya başlaması Kaya ve Pervin arasında gerilime neden olur. Emir ise Ali ve Efsun arasındaki yakınlıktan kıskançlık krizlerine girer.

Bu durum yatırımcı ve kliniklerle görüşmesini hızlandıracaktır. Bu sırada Efsun, Emir’in klinikte kalması için başka yöntemler bulmaya çalışır. Kliniğe hasta olarak Emel Müftüoğlu’nun gelmesi işleri iyice karıştırır.