Ana sayfa Sosyal Medya Emel Sayın sosyal medya paylaşımıyla adeta günümüzdeki photoshop fotoğraflara meydan okudu!..

Emel Sayın sosyal medya paylaşımıyla adeta günümüzdeki photoshop fotoğraflara meydan okudu!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 76 yaşındaki sanatçı Emel Sayın adeta yıllara meydan okuyor. Oyuncu sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Son dönemde sosyal medya hesabını daha aktif kullanan Emel Sayın, gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını instagram hesabında, “Off off bir zamanlar photoshopa hiç gerek yoktu” notuyla paylaştı.

Emel Sayın’ın nostaljik paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi gördü Aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu pek çok takipçisi Emel Sayın’ın paylaşımını yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Oyuncu Nilgün Belgün, “Emelim sen hep çok güzelsin. Senin photoshopa ihtiyacın yok. İyi kalpli çok tatlı bir kadınsın ve benim en sevdiğim arkadaşımsın.” yorumunu yaptı.

Emel Sayın sosyal medya paylaşımıyla adeta günümüzdeki photoshop fotoğraflara meydan okudu!.. 7

Usta oyuncu Melek Baykal ise, “Emelim Emeliiiim ama bu güzellik başka bir şeydi. Ne photoshopu, tüm zamanların güzelisin.” yorumuyla dikkat çekti.

Usta sanatçı geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Pandemide dünya görüşünün değiştiğini belirten Emel Sayın, “Pandemi içime dönmemi sağladı. Başka açıdan bakmaya başladım. İşimle ilgili de beni çok etkiledi. 59 yıldır sahnelerdeyim. Yıllar içinde her şey beni, her zaman mutlu etmemiş.

Öyle gerekmiş, onları yapmam gerekiyormuş. Şimdi öyle bir yerde olduğumu keşfettim. Beni mutlu edecek şeyleri yapma konforumun olması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuşmuştu.