Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumlarında ilgi çekici yorum; “Yengeç burcu ilişkinizle ilgili karar haftası”

Emine Akkaya haftalık burç yorumlarında ilgi çekici yorum; “Yengeç burcu ilişkinizle ilgili karar haftası”

tarafından sevda

Emine Akkaya haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu hafta Yengeç burcunu iş ve özel hayatında neler bekliyor? İşte Akkaya’nın merakla beklenen yorumları;  “Sevgili Yengeçler, ne istediklerini bildikleri dingin bir haftadalar. Geçtiğimiz süreçte yeni imzalar attılar mutlular,  bu hafta onlar için dinlenme haftası.  Bazı Yengeçlerin çocuklarıyla ilgili hedefledikleri yatırım planları var, haziran ayına kadar bu plan gerçekleşecek. Uzun zamandır kardeşler arasında yaşanan mal kavgası var bu konuda da panik yapmayın aydınlık görünüyor herkes payına düşeni alacak, uzun süredir kiraya vermek istediğiniz bir yerin de sevincini yaşayacaksınız”

Ünlü astrolog özel hayat konusunda ise Yengeç burcuna şu tavsiyede bulundu; “Evlilik yada ilişkinizle ilgili bir karar vermeniz lazım, ya yürümeniz ya bitirmeniz gerekiyor, bence ilişkinize sahip çıkın emek verin, bir kaç gün yalnız kalmak size iyi gelebilir”