Ana sayfa Dizi Fragmanları En iyi uyum sağlayan dizi çifti Üç Kız Kardeş dizisinden çıktı!

En iyi uyum sağlayan dizi çifti Üç Kız Kardeş dizisinden çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Eylül ayında başlayan ve Haziran ayında da bir bir final yapmakta olan kış sezonu dizilerinden Üç Kız Kardeş de başarılı sonuçları ile göz doldurdu. 14 Haziran Salı akşamı Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali yayınlanacak. Dizinin ekibi çekimleri tamamladı ve ilk sezon çalışmalarını tamamladı.

Dizi ekibinin sezon finali çekimlerini bitirmesini ardından hatıra fotoğrafları çektiğini ve pasta kesilerek de bu büyük başarının kutlandığını belirtelim. İclal Aydın ile Reha Özcan gibi iki tecrübeli ismin yanı sıra dizinin genç başrolleri de işlerini çok iyi yaptı.

En iyi uyum sağlayan dizi çifti Üç Kız Kardeş dizisinden çıktı! 110

Özgü Kaya ve Berker Güven bu noktada öne çıkan isimler oldu. Türkan ve Somer karakterlerini canlandıran ikili, sette de çok uyumlu bir görüntü çizdi. Ayvalık’ta kış aylarında başlayan çekimler ekip soğuk havadan çok kötü etkilendi. Sonrasında havaların ısınmasının da dizi ekibini zorlayan bir faktör olduğu oyuncuların açıklamalarıyla ortaya çıktı.

En iyi uyum sağlayan dizi çifti Üç Kız Kardeş dizisinden çıktı! 111

Ancak dizinin setinde hem yoğun çalışma hem de hava şartları zorlasa da Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin hem uyumu hem de yüksek enerjisi izleyicilere de yansıdı.

Başarıda en büyük pay sahibi olarak öne çıkan iki genç oyuncu, ayrıca kış dönemi dizileri arasında da favori çiftler arasına katıldı. Üç Kız Kardeş dizisi sezona geç başlayan bir yapım olsa bile hikayesi ile milyonları etkiledi.

En iyi uyum sağlayan dizi çifti Üç Kız Kardeş dizisinden çıktı! 112

Berker Güven ile Özgü Kaya da dizinin başlamasından itibaren sosyal medyada en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi haline geldi.

Setten yansıyan fotoğraflara bakıldığında da iki oyuncunun ne kadar çok eğlendiklerini ve birbirleri ile ne kadar güzel bir iletişimin olduğunu görebilirsiniz.

En iyi uyum sağlayan dizi çifti Üç Kız Kardeş dizisinden çıktı! 113

Dizinin diğer genç kadın oyuncuları Almila Ada ile Melisa Berberberoğlu’nun da başrolün hakkını veren performansları izleyiciler tarafından alkışlandı.

Üç Kız Kardeş dizisi 16. bölümü ile sezon finali yapacak ve izleyicileri yine heyecanlı anlar bekliyor olacak.