Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinde Deniz Barut, canlandırdığı Ulu Ece karakterine çok alıştı!

Destan dizisinde Deniz Barut, canlandırdığı Ulu Ece karakterine çok alıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ulu Ece karakteri ile Destan dizisinde yeniden parlayan Deniz Barut, rolünün hakkını veren isimlerden birisi. İlk sezonu tamamlamaya doğru ilerleyen Destan dizisinde, başarılı oyuncunun iyi bir dönem geçirdiğini söyleyebiliriz. Ancak Destan dizisinin son haftalarda yaşadığı reyting düşüşü de endişe verici bir boyuta çıktı.

Destan dizisi için ikinci sezon hazırlıkları şimdiden başlarken, Eylül ayından itibaren dizinin daha etkili bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Tabii ki bu o kadar da kolay olmayacak ve yaz arasında yoğun bir emek süreci yaşanacak. Deniz Barut da gelecek sezon Ulu Ece karakteri ile hikayede yer almaya devam edecek.

Destan dizisinde Deniz Barut, canlandırdığı Ulu Ece karakterine çok alıştı! 108

Ünlü oyuncu, dizideki Ulu Ece karakterinin zarafetini çok iyi sergilerken, güçlü oyunculuk becerisiyle de izleyiciyi etkilemeyi başladı. Oyuncu, Ulu Ece karakterine dönüşmek için hem saç hem makyaj hem de kostüm ekiplerinin yoğun çalışmasıyla bunu başarabiliyor.

Deniz Barut, “İlk bölümlerde hazırlıklarımız uzun sürüyordu. Çünkü ortada bir tasarım vardı. Kolektif çalışılan ve çok da kıymetli olan bir süreçti. Artık karakterlerin hazırlıkları, saçları, makyajları ve kostümleri çok net. Biz dakika ile çalışıyoruz. Şu an çok çabuk sürüyor. Çünkü herkes ne yapacağını biliyor” açıklamasında bulundu.

Destan dizisinde Deniz Barut, canlandırdığı Ulu Ece karakterine çok alıştı! 109

Hazırlık sürecinde kostümü en son giydiğini anlatan oyuncu, Ulu Ece görünümüyle de kendisini çok farklı hissediyor.

Oyuncu, “Ulu Ece’nin ruhuna, karakterine ben de çok benimsedim ve alıştım. Tabii ki çok iyi hissediyorum” açıklamasını yaptı.