Ana sayfa Dizi Haberleri En son Hayat Bugün dizisinde rol alan Hande Doğandemir kendisini yardım faaliyetlerine adadı!

En son Hayat Bugün dizisinde rol alan Hande Doğandemir kendisini yardım faaliyetlerine adadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başında Fox TV ekranında yayınlanan ve sadece 8 bölüm devam edebilen Hayat Bugün isimli dizinin başrollerinden birisi de Hande Doğandemir olmuştu. Ünlü oyuncu, daha sonra da 49 isimli İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı sinema filmi ile gündeme geldi. Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi günü üst üste yaşanan 2 deprem felaketinden sonra ise ünlü oyuncu, kendisini yardım faaliyetlerine adadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı’da bulunan destek merkezindeki çalışmalara katılan Hande Doğandemir, zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile de deprem bölgesi için yardımda bulunmak isteyen vatandaşları bilgilendirdi.

14 milyona yakın kişiyi etkileyen, 10 ili kapsayan bu büyük afette özellikle kadınların ve çocukların yaşadığı büyük sıkıntıya dikkat çeken ünlü oyuncu, hangi malzemelere daha çok ihtiyaç olduğu yolunda yönlendirmelerde bulunuyor.

En son Hayat Bugün dizisinde rol alan Hande Doğandemir kendisini yardım faaliyetlerine adadı! 7

Bebek bezi, bebek maması, hijyenik ped, iç çamaşırı ve çadır gibi malzemelere çok ihtiyaç olduğunu duyuran Hande Doğandemir, yardımda bulunmak isteyenlerden bu malzemeleri göndermeleri talep etti.

Oyuncu, “Lütfen yardım göndermek istiyorsanız bunlara öncelik verelim” diye konuştu.

Deprem bölgesindeki annelerden çok sayıda mesaj aldığını da belirten bir paylaşım yapan Doğandemir, “Annelerden çok mesaj geliyor. Özellikle inek sütü alerjisi olan bebekler için yardımlarınızı bekliyoruz” diye yazdı.