Ana sayfa Sosyal Medya Kasaba dizisinin başrol oyuncusu Ozan Dolunay’ı deprem felaketi değil, insanın kötülüğü mahvetti!

Kasaba dizisinin başrol oyuncusu Ozan Dolunay’ı deprem felaketi değil, insanın kötülüğü mahvetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul isimli dizideki başarılı performansı ile bir anda popülerlik yaşayan Ozan Dolunay, 2015 yılından bu yana birbirinden farklı yapımlarda yer aldı. Yeni dizisinin heyecanını yaşadığı bir süreçte ünlü oyuncu herkes gibi deprem felaketi ile sarsıldı.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem felaketi sonrasında yaşananlara isyan eden Ozan Dolunay, sosyal medya hesabından birçok paylaşım yaptı. Deprem bölgesinden iletilen mesajları yayan, yardım faaliyetlerine katılan Ozan Dolunay, sosyal medyaya yansıyan bazı olaylara da twitter hesabından isyan etti. Depremin yıkıcılığının değil, insanın kötülüğünün kendisini mahvettiğini ifade eden Ozan Dolunay, üzüntüsünü şu sözlerle ifade etti:

“Depremin yıkıcılığı bir yana insanın kötülüğü mahvetti beni. Çok üzgünüm, öfkeliyim. Bir deprem ülkesinde yıllardır, depremde un gibi olacak binalar yapıp insanlara sattılar bile bile. Acil durumda hemen müdahale edebilecek ekip ve ekipman hazırlığı yapmadılar.

Tek niyeti insanlara yardım etmek olan AHBAP’ı karalamaya çalıştılar. Yapılan yardımlara parti logosu yapıştırıp kendi reklamlarının peşine düştüler. Yaktılar, yıktılar, yağmaladılar. Bizi deprem değil, insan öldürdü. Kötü insan.”

Kasaba dizisinin başrol oyuncusu Ozan Dolunay'ı deprem felaketi değil, insanın kötülüğü mahvetti! 7

Son dönemde yer aldığı televizyon dizilerinin kısa süreli olmasının da şanssızlığını yaşayan oyuncu, hem 2020 yılında İyi Günde Kötü Günde hem de 2021’deki Misafir dizilerinden umduğunu bulamadı.

Son dönemde ismi Netflix’te yayınlanacak olan Kasaba dizisinin başrolünde geçen oyuncu, Büşra Develi ile partner oldu. Yüklü miktarda para bulan 3 kişinin hikayesinin anlatıldığı dizi için hazırlıklar devam ediyor. Okan Yalabık, Özgürcan Çevik gibi isimlerin de yer aldığı dizi projesi heyecanla bekleniyor.