Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Enes Batur, Youtube’dan ne kadar kazanıyor? İşte Enes Batur’un yanıtı!

Enes Batur, Youtube’dan ne kadar kazanıyor? İşte Enes Batur’un yanıtı!

tarafından ker_def

Kanal D Ana Haber bültenini sunan Buket Aydın, CNNTÜRK ekranında da 40 isimli programına devam ediyor. Aydın’ın programdaki yeni konuğu youtuber olarak ünlenen Enes Batur oldu.

Youtube videoları ile tanındıktan sonra filmlerde de oyunculuk yapan, kendi hikayesini filme çeken Enes Batur, youtube’dan ne kadar para kazandığı sorusuyla karşılaştı.

Ancak bir rakam telaffuz etmek istemeyen Batur, şu ifadeleri kullandı:

“Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de. Çünkü şöyle bir düşüncem var; insanların benim kazandığım paraya göre nitelendirmesini istemiyorum. Çünkü ben insanları ona göre nitelendirmiyorum. Ve çoğu insan, insanların kazandığı paraya göre değer veriyor. Bunu istemiyorum, ben olduğum için Enes Batur olduğum için değer verilsin. Yaptığım işlere göre değer verilsin. Bu, bu kadar kazanıyor diye değer verilmesin. O yüzden hiçbir yerde de söylemeyeceğim. Beni yalan makinesine bağladılar. ‘Bu işte senin için para önemli mi?’ dediler. ‘Hayır’ dedim. Yalan makinesi dedi ki ‘Enes Batur doğru söylüyor.’ Önemli değil benim için para. Ona dikkat etmediğim için ‘Sinema mı daha karlı Youtube mu daha karlı?’ demiyorum. Çünkü eğer sinema filmini parasız bir şekilde yapabilme imkanım olsa herkes izlesin diye gider YouTube’a koyardım.”

Gençlere tavsiye de veren Batur, iyi bir iş yaparlarsa zaten öne çıkacaklarını anlattı.

“Sadece para kazanmak için ‘İşime gideyim. 8 saat burada zaman geçireyim. Denilenleri yapayım’ derseniz öne çıkamazsınız. Sen kendini o işinde nasıl geliştirebilirsin bunu araştırırsan ve elinden gelenin en iyisini yaparsan o zaman öne çıkarsın, daha fazla para kazanırsın ve aranılan insan olursun.”