Ana sayfa Sosyal Medya Fulya Zenginer anne oldu! Ünlü oyuncunun hayranlarından ilk isteği ne oldu?

Fulya Zenginer anne oldu! Ünlü oyuncunun hayranlarından ilk isteği ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Fulya Zenginer anne oldu. Küçük Kadınlar dizisindeki ‘Yeliz’ karakteriyle hafızalarda yer eden Fulya Zenginer, oğlu Milan’ı dünyaya getirdi.

2019 yılında  dünyaevine girdiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evlilik sürdüren Fulya Zenginer, oğlu Milan’a kavuştu.

Oyuncu  müjdeli haberi instagram hesabından “15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu… Toparlanmaya çalışıyorum sevginizi ve dualarınızı hissediyorum ” notuyla paylaştı .

Fulya Zenginer anne oldu! Ünlü oyuncunun hayranlarından ilk isteği ne oldu? 78

Bebekleriyle ilk pozunu veren çiftten babalık heyecanını ilk kez tadan Kuntay Tarık Evren de “Çok uzun iki gündü. Arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız… Bu sonsuz mutluluğu herkesin yaşaması dileğiyle…” şeklinde konuştu.

3 yıldır herhangi bir projede yer almayan oyuncu hamileliğiyle ilgili sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunuyordu. Kural bozmayan Fulya Zenginer oğlunu kucağına alır almaz kendisini merak eden hayranlarını instagram hesabından bilgilendirdi ve takipçilerinden dua ederek güzel dileklerde bulunmalarını istedi.

Fulya Zenginer, hamilelik sürecinde yaptığı açıklamada “Zorlandığım şeyler oldu, gerçekten zor ama keyifli ve mutluyum. Hamilelik beni başka bir ruh haline büründürdü” diye konuşmuştu.