Ana sayfa Sinema Engin Akyürek’li Yolun Açık Olsun, Netflix’te zirveye koşuyor!

Engin Akyürek’li Yolun Açık Olsun, Netflix’te zirveye koşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Engin Akyürek’i uzun bir aradan sonra hayranlarına kavuşturan film Yolun Açık Olsun, Netflix’te zirveye koşuyor. Sadece iki gün önce gösterime giren film birçok ülkede ilk 10’a girdi bile.

Engin Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs’ta Netflix’te izleyiciyle buluştu. En son Sefirin Kızı ile ekrana gelen Engin Akyürek’in hayranları, çekimleri geçen yaz tamamlanan filmi dört gözle bekliyordu.

Yolun Açık Olsun filmi gösterime girer girmez büyük bir başarı yakaladı. Film, sadece iki gün içerisinde Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Romanya, Arjantin, Şili, Dominik Cumhuriyeti, Uruguay, Suudi Arabistan, Lübnan, Ürdün, Umman ve Honduras’ta en çok izlenen 10 film listesine girdi.

Engin Akyürek’li Yolun Açık Olsun, Netflix’te zirveye koşuyor! 7

Senaryosunu Hakan Evrensel’in yazdığı Yolun Açık Olsun filminin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya rol alıyor.

Film gösterime girer girmez Twitter’da gündem olmayı başardı. Filmle ilgili sosyal medyada yapılan yorumların neredeyse tamamı olumlu oldu. Yapılan yorumlarda filmde yüksek beklentisi olmayanlar hikayeden ne kadar etkilendiklerini dile getirdi.

Yolun Açık Olsun filminin konusu şöyle: Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ile Dalyan’a doğru yola çıkar. Tek dileği, Kerim’i büyük aşkı Elif’e kavuşturmaktır. Ancak bu yolculuk Salih’in geçmişle hesaplaşmasına yol açar.