Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a gelemez! Gelirse ortalık fena karışır!

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a gelemez! Gelirse ortalık fena karışır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Burak Özçivit, Kuruluş Osman’da at üzerinde rüzgar olup uçuyor! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinin her yeni bölümünde izleyicileri biraz daha şaşırtıyor. İlk başlarda rolüne pek ısınamayan ve eleştiri alan Burak Özçivit, aradan haftalar geçtikçe iyice role ısındı ve Kuruluş Osman hayranlarını mest etmeye başladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde de benzer bir durum yaşanmıştı. Engin Altan Düzyatan ilk sezonda o kadar da beğenilmemiş, ancak rolüne alıştıkça efsane bir performans ortaya çıkarmıştı. Ayın durumun Burak Özçivit için de geçerli olduğunu dizinin sahnelerinden anlayabilirsiniz.

Kuruluş Osman 24. bölümde Bala hatun ile Osman Bey’in at üzerindeki başarılı performansları dikkatleri çekti. Özellikle de ellerini bırakarak adeta uçuyormuş hissi veren Burak Özçivit, at binme konusunda da kendisini çok geliştirdiğini göstermiş oldu.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman'a gelemez! Gelirse ortalık fena karışır! 7

Kuruluş Osman dizisinde haftalar ilerledikçe Burak Özçivit, ağırlığını iyiden iyiye hissettiriyor. Birçok izleyici hala Engin Altan Düzyatan’ın ismini sayıklasa da Burak Özçivit’in şu anda elde ettiği bu çıkışı frenleyebilecek, ya da zarar verebilecek bir hamle en kötüsü olur.

Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın da Burak Özçivit’in dizideki durumunu herhangi bir adım ile sarsmayacağı da artık net bir şekilde anlaşıldı.

İzleyiciler için bu durum normal gibi görünse de başrol oyuncusu olan ve belki de 4-5 sezon yapımı taşıyacak olan Burak Özçivit’in karizmasının herhangi bir nedenle çizilmesi durumu, yapımın geleceği açısından çok sıkıntılı olur.

İşte bu nedenle de Engin Altan Düzyatan’ın diziye gelmesi ve Burak Özçivit’den rol çalması, yapımcının isteyeceği en son şey olacaktır.