Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı karın yağmasından daha zoru Arka Sokaklar’da Selin ve Mesut’un evlenmesi!

Kırmızı karın yağmasından daha zoru Arka Sokaklar’da Selin ve Mesut’un evlenmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinin neşesi Mesut komiser… Şevket Çoruh’un başarıyla canlandırdığı Mesut karakteri dizinin sürükleyici ögelerinin başında geliyor. Bir diğer dikkat çeken isim ise Oya Okar’ın hayat verdiği Selin komiser

Mesut ve Selin’in sevgiden yana gelgitli bir durumları var… Birbirlerini çok sevseler de hep araya başka meseleler giriyor. İzleyiciler ise ekran başında bir türlü Mesut ve Selin’in evlendiği anları göremeyeceğine üzülüyor.

Arka Sokaklar dizisi 14. sezonunun sonuna yaklaştı. Yine çok izleniyor ve yine çok konuşuluyor. Dizinin hayranları da bunca zamandır Arka Sokaklar’a büyük destek vermeye devam ediyor. 15. yeni sezon öncesinde en büyük dilek ise Mesut ve Selin konusunun tatlıya bağlanması.

İki karakteri de çok seven dizi hayranları, “Kırmızı kar yağdığını görürüz ama, Mesut ve Selin’in evlendiğini göremeyiz” şeklinde yorumlar yaparak, senaristlere isyan ediyor.

Uzun süredir benzer şikayetler var. Ancak izleyicileri duyan bir senaryo grubu yok. Arka Sokaklar da Aylin komiserin ayrılığı da büyük olay olmuştu. Geçen sezon Aylin hayranları Özlem Çınar’ın ayrılığına çok üzüldü ve büyük de tepki gösterdi. Ancak bu tepkiler hiçbir işe yaramadı.Aylin komiser geri dönemedi.

Mesut ve Selin için de izleyiciler uzun süredir sosyal medyadan seslerini duyuruyor. Ancak duyan yok… Mesut ve Selin’in evlenme meselesine takıntılı olan izleyiciler, 15. yeni sezonda en çok da bu gelişmenin yaşanmasını arzu ediyor.