Ana sayfa Sosyal Medya Mahsun Kırmızıgül’ün bir döneme ışık tutacak yeni filmi Prestij Meselesi’nin çekimleri başladı!..

Mahsun Kırmızıgül’ün bir döneme ışık tutacak yeni filmi Prestij Meselesi’nin çekimleri başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son olarak 2019 yılında Mucize 2: Aşk filmiyle beyazperdede yer alan oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Prestij Meselesi’nin çekimlerine başladı.

Yapımcılığını Boyut Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak.

Prestij Meselesi’nde, Prestij Müzik’in ortaklarından Burhan Aydemir’i Eser Yenenler, eşini ise Melisa Döngel canlandıracak. Şirketin bilinen ortaklarından Hilmi Topaloğlu karakterini ise Engin Hepileri üstlenecek. Biran Damla Yılmaz’ın da rol alacağı filmde Mahsun Kırmızıgül’ün gençliğini oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak.

Mahsun Kırmızıgül'ün bir döneme ışık tutacak yeni filmi Prestij Meselesi'nin çekimleri başladı!.. 7

Amerika’da sinema eğitimi alan Mahmut Kırmızıgül, ilk kez kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Babasını canlandıracak olan Kırmızıgül, oyuncu koçlarıyla çalışıyor. Magazin basınında yer alan haberlere göre, rolü için 8 kilo veren ve bıyık bırakan Kırmızıgül, babasının kopyasına dönüştü. Kırmızıgül; “İçimde tarifsiz bir heyecan var. İlk defa kamera karşısında olacağım ve üstelik babamı canlandıracağım. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum” açıklamasını yaptı.

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu Prestij Meselesi, merhum müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Anadolu’nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetme öyküsünü ve Özcan Deniz, Haluk Levent ile Mahsun Kırmızıgül’ün starlığa uzanan yolculuklarını konu alıyor.

Filmde Özcan Deniz ve Haluk Levent’i kimin oynayacağı merak konusu oldu. Hikayesi 1992 – 1993 yıllarında geçecek olan Prestij Meselesi filmi 3 Şubat’ta vizyona girecek.