Ana sayfa Sosyal Medya Engin Hepileri yeni sezonda yeni dizisini buldu!

Engin Hepileri yeni sezonda yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Hepileri, 1978 yılında dünyaya geldi. Son yılların etkili performanslarından birisine imzasını atan oyuncu, üst üste yer aldığı projelerle kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Beyza Şekerci ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncunun Can isminde oğlu da bulunuyor. Naif kişiliği ile tanınan Engin Hepileri, 2000’li yılların başından itibaren projelerde yer almaya başladı.

Çok sayıda sinema filminde de rol alan Engin Hepileri, Yaprak Dökümü dizisindeki Emir karakteri ile dikkatleri çekti.İntıkam dizisinde Hakan olarak yer alan oyuncu, en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakterinde yer aldı.

Dijital dizi projelerinde de bulunan oyuncu, yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey ile anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu, Sinem Öztürk Uslu’nun canlandıracağı Melisa karakterinin eşi olarak hikayede yerini alacak.

İki oyuncu da 7. bölümden itibaren dizinin kadrosunda yerini alacak. Konuk oyuncu olarak yer olacak olan ikilinin dizinin hikayesine olan etkisi de merakla bekleniyor.
Dizideki çiftin çocukları olarak ise Mehmet Aybars Kaya seçildi. Minik oyuncu daha önce Yetiş Zeynep ve Another Self isimli dijital dizilerde yer aldı.