Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey için üst üste iki karar alındı!

Evlilik Hakkında Her Şey için üst üste iki karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımların başında geliyor.

Fox TV’nin bu sezon en iyi reytingleri alan yapımı olarak da öne çıkan Evlilik Hakkında Her Şey’in sert hikayesi izleyicileri ekran başına çekiyor. Evliliklerin iç yüzü ve boşanmaların perde arkasında yaşananların net bir anlatımla yayınlandığı hikayede yeni gelişmeler var..

Senaristler iki yeni karakterin de hikayeye dahil olmasını kararlaştırdı. Bu karar çerçevesinde de iki ünlü isim ile anlaşma yapıldı. 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönen Sinem Öztürk Uslu, kadın karakter Melisa’ya hayat verecek.

Evlilik Hakkında Her Şey için üst üste iki karar alındı! 8

Sinem Öztürk uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara bu diziyle dönerken, Melisa karakterinin eşi olarak Engin Hepileri’yi izleyeceğiz.

En son geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide başrolde yer alan Engin Hepileri, etkileyici performansları ile bilinen dikkat çeken bir oyuncu… Orta Kafa Aşk isimli dijital dizide de yer alan oyuncu, yeni sezonda Evlilik Hakkında Her Şey ile Fox TV’de hayranlarının karşısında olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey için üst üste iki karar alındı! 9

İki yeni karakterin gelişiyle birlikte dizinin hikayesinin biraz daha derinleşmesi ve yeni konularla izleyicilerin ilgisinin de canlı tutulmasına çalışılıyor.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin reyting performansı da gayet iyi gidiyor.