Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisine etkili yeni bir karakter katıldı!

Kalp Yarası dizisine etkili yeni bir karakter katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları yolculuğunu sürdürürken, son dönemde reytinglerinin bir miktar düştüğü gözlemleniyor. Dizinin reyting rekabetinde iyi konumda olması hikayesinin güçlü şekilde devam etmesine bağlı.

Kalp Yarası dizisinde bu güçlü hikaye için yeni bir karakter daha düşünüldü. Senaristler Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı Ayşe’nin hayatına dokunacak olan Şahin isimli yeni karakter ile izleyicilerin daha çok dikkatini çekmeye çalışacak.

Kalp Yarası dizisinde Şahin, Ayşe’nin dedesi olarak ekrandaki yerini alacak. Bu karakteri canlandıracak isim olarak da İştar Gökseven ile anlaşma sağlandı. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimlerine Antakya’da devam ediliyor.

Ünlü tiyatrocunun da diziye katılması ile birlikte ekip daha da güçlenmiş olacak. İştar Gökseven, tiyatronun yanı sıra hem sinema hem dizi sektöründe de çeşitli projelerde yer aldı.

Leyla İle Mecnun dizisinde Metin olarak dikkatleri çeken İştar Gökseven, son dönemde ayrıca Kulüp isimli dijital dizide de rol aldı.

Kalp Yarası dizisinde sürükleyici ve dram yüklü bir hikaye bulunuyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de çok başarılı bir dizi çifti oldu. Ayşe ve Ferit karakterlerinin neler yapacağına yönelik izleyiciler heyecanlı bir bekleyiş içinde.

Şahin karakterinin de hikayeye katılması ile Ayşe’nin hayatında bazı değişiklikler yaşanması da bekleniyor.