Ana sayfa Sosyal Medya Dizi şanssızı Burcu Kara, yıllar sonra en şanslı diziyle ekrana dönüyor!

Dizi şanssızı Burcu Kara, yıllar sonra en şanslı diziyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hukuk temalı diziler büyük ilgi görmeye başladı ve atv yeni bir adım atarak Hakim isimli yapımı izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Limon Film tarafından hakları satın alınan ABD yapımı Your Honor’ın yerli uyarlaması olan Hakim’de yer alacak oyunculardan birisinin de Burcu Kara olduğu ortaya çıktı.

2004 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Burcu Kara, özellikle de Haziran Gecesi isimli dizideki Duygu karakteri ile herkesin dikkatini çekmişti. Elveda Derken isimli dizideki Zeynep karakteri ile de bilinen oyuncu, 2013 yılı ve sonrasında yer aldığı projelerin erken finaller yapması nedeniyle üst üste şanssızlıklar yaşadı.

Tozlu Yollar, Tatar Ramazan, Milat, Kördüğüm, Keşke Hiç Büyümeseydik isimli dizilerde yer alan oyuncu, ne yazık ki, kısa süreli olan bu projelerle üst üste şanssızlıklar ile yüzleşmek durumunda kaldı.

Dizi şanssızı Burcu Kara, yıllar sonra en şanslı diziyle ekrana dönüyor! 7

Kırmızı Oda dizisine konuk olarak katılan ve Fandom isimli dijital dizide de yer alarak setlerde yer alan Burcu Kara, şimdi Hakim isimli yeni diziye hazırlanıyor.

2022 yılının en çok öne çıkması beklenen dizilerinden birisi Hakim olarak görülüyor. Hakim, projede yer alan isimlere büyük şans ve güçlü reytingler ile geniş bir izleyici kitlesine hitap etme fırsatı sunması beklenen bir dizi…

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur ve Hasibe Eren gibi tecrübeli isimlerin arasına şimdi de Burcu Kara katıldı. Oyuncu adına Hakim’in, yaşadığı dizi şanssızlıklarını unutturacak bir proje olması bekleniyor.

Eslem Akar ve Fatih Berk Şahin gibi genç yeteneklerin de kadrosunda yer aldığı Hakim dizisinin çekimleri başladı. Polis rolünü canlandıracağı ortaya çıkan Burcu Kara da yepyeni bir dizide, dikkat çeken bir rolle yerini alacak.

atv’nin haftanın 6 günü için bir dizisi var ve Hakim’in de boş olan pazartesi akşamları yayınlanması planlanıyor… Dizinin Mart ayının sonlarında başlaması için ekip yoğun bir çaba içine girdi.